Hogyan törölhetem a fiókomat és az adataimat?

Ha törölni szeretné a fiókját és a személyes adatait, keresse fel ezt az oldalt, és válassza az "Erase Personal Data" lehetőséget.

 

E-mailt küldünk az ön fiókjához kapcsolt címre, hogy megerősíthesse a törlési kérelmet. Kattintania kell az e-mailben küldött linkre, és meg kell erősítenie, hogy törölni szeretné fiókját. Ha rákattint a megerősítő linkre, akkor már nem fog tudni bejelentkezni.

 

Ezután egy 7 napos türelmi időszak következik, amely során visszavonhatja a törlési folyamatot az e-mailben található törlési kérelem linkjére kattintva. Ezáltal aktiválódik a fiókja, és újra bejelentkezhet. A 7 napos türelmi idő leteltével fiókja törlődik, és a műveletet nem lehet visszavonni. Miután a törlés befejeződött, annak megerősítéséről egy újabb e-mailt kap.

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Duolingo English Test-ben elmentett adatok nem törlődnek azonnal, ha ön előzőleg már elvégezte a tesztet. Az adatokat a teszt befejezésének időpontjától számított öt évig megtartjuk tesztbiztonsági és fejlesztési okok miatt.


További részletekért, kérjük, tekintse át Adatvédelmi szabályzatunkat.

Hasznos volt ez a cikk?
0 számú 0 számúból hasznosnak találta ezt